Dag 13

Banjol – Razanac : 100km 6:12 uur.

Vanuit Banjol gezocht en ja er zit een fietswinkel. Moet echt nieuwe remblokjes hebben. 8:00 open zegt Google. Maar 2 km van de route. 7:45 aangekomen vol verwachting of men zich hier wel aan tijden houdt. Ziet er goed uit maar om 8:00 gebeurt er niets. Kan dus ff wachten…laat je meevoeren in de mediterrane mentaliteit. Gelukkig komt rond 8:30 , wil net gaan bellen, de buurvrouw langs om te zeggen dat het een feestdag is. Maria vereering of zoiets…arghhhhh. Waarom hebben wij die dan niet in Nederland? In ieder geval de winkel gaat niet open. Dan maar door want gaat nog. Via 2 x veer van 15 min op het volgende eiland gekomen Pag om daar de weg te vervolgen.

welke weg?

en ja hoor. Weg weggeslagen of 5m verzakt. Zolang je niet de autoweg pakt kan van alles gebeuren. Ff gekeken boven zonder fiets en gelukkig daar is de weg weer. Het hele zaakje omhoog gesleept en weer door. Natuurlijk rond het heetst van de dag. Ik drink me wat af 3-5 liter. Via “fietspad” aangekomen in Pag.

Pag

Kroatie sloopt je…waar is mijn vlakke etappe? Nog 30 door naar de camping waar ik nu lig en weer ga beginnen aan het ritueel van de ochtend.

Wakker worden

3 thoughts on “Dag 13

  1. Michiel says:

    Haha, dat heb ik ook altijd! ‘Vandaag gesloten’ net als je het nodig hebt. Het is wel een mooi avontuur zo!

  2. Edwin says:

    Vaak gaat het niet om het doel maar om de reis ernaar toe. In dit geval dus ook. Je hebt er een mooi verhaal en een herinnering erbij!
    Voor ons, de lezer, is het bovendien leuk om te lezen.
    Net even gecheckt: de komende tijd geen feestdagen in Montenegro, Albanië en Griekenland 😁

  3. Ronald says:

    Leuk om de fietstocht te volgen.
    Je bent al een heel eind

Comments are closed.