Dag 20

Akrata – Kineta: 97km 4:27uur.

slechte verbinding…morgen aanvullen. Iets met honden Tijmen met een H en zonder plastic geen tocht.

Ongelooflijk wat ligt hier een troep langs de kant. Dat is echt niet te geloven…en wie ruimt het op? Niemand of eens in de zoveel tijd. Maar als ik dan besef dat tijdens deze tocht ik alles wat ik onderweg koop en bewaar tijdens de rit. Het is ook allemaal plastic waarin het zit. Hoe zou ik anders mijn ice koffie of yogurtjes kefir of blikjes Cola Fanta of Lemon de kaas de bifi worstjes de muesli mee moeten nemen?

dit is de geordende troep bij de camping.

Zondet plastic had ik het niet kunnen doen. Laat dat duidelijk zijn. Maar goed schijnbaar pleurt men het hier overal en nergens neer.

Zeker bij de offroad paden.

Hier komt natuurlijk ook geen hond dus op alle grindpaden waar ik rijd vind je wel ergens een dump. Heb niet het idee dat de opruim dienst hier komt.

oh ja honden….wat hebben de Grieken met honden. Ze moeten fietsers in ieder geval niet. Als je zo door een dorpje rijd weet je nooit wanneer het gaat gebeuren maar het gaat gebeuren. De waakhond van de Griek slaat zijn slag. Je schrikt je soms helemaal kapot maar gelukkig zitten ze meestal achter het hek te wachten op de verdwaalde fietser.

lieve straathond.

Deze was trouwens erg rustig…er zijn daarnaast ook veel straathonden maar die kijken je meestal hoopvol aan of je misschien iets voor ze te eten hebt.

op de camping nog een Nederlands stel gesproken. Tijmen met een H en Inneke die 3 maanden onderweg waren naar ook Athene. Zij hadden de tijd en hun beviel AlbaniĆ« het mees van de tocht tot nu. Vrdmme…. verkeerde keuze gemaakt. Nee hoor het is goed zo.