Dag 21

Kineta – Athene : 60km 3:11 uur.

De laatste loodjes ja… Maar dat is het nog niet. Deze route naar Athene van vandaag was zeker niet de mooiste. Een hoop Rammstein podia’s wat wel fraai is om te zien maar de lucht is toch niet echt gezond in raffinaderijen die je onderweg tegenkomt.

1up.

Onderweg nog een paar van die verlaten panden gezien dus misschien urbexing Griekenland is misschien wel een nieuwe trend of trekpleister voor de fotograaf.

urbexing

Laatste stukje naar Athene moet je over de snelweg ofzo. Dat heb ik een stukje gedaan maar daar was een vluchtstrook aanwezig en toevallig een soort van toektoek waar ik achter ben gaan fietsen. Die viel tenminste op en die passeerde ze ook niet binnen een 0,5m van je af.

Efcharisto.

maar ook die sloeg af. Dus uiteindelijk maar weer een pad genomen waarvan je niet 100% weet hoe dat afloopt. Gelukkig goed alleen heb ik het bordje Athene net gemist. Kwam via de berg in het bos en via een hekje stond ik opeens in Athene waar het nu met bakken uit de hemel komt.

zie daar achter ligt Athene

9 thoughts on “Dag 21

  1. Mieke says:

    You did IT, Chapeau! 👍De allerlaatste loodjes nog, cesme-izmir….maar dat moet geen probleem meer zijn na alles 🤔. Tot donderdag 🙋

    Beantwoorden
  2. Ellen says:

    Goed gedaan Wim, super prestatie!!! Idd alleen Cesme -> Izmir nog en dan eindelijk tijd voor een feestje🥂

    Beantwoorden
  3. Paul says:

    Knap hoor Wimke. Heel veel respect. Op hoeveel staat de km teller. Die kan van het lijstje af. Blogje was heel leuk have fun in Athene en Turkey.

    Groet

    Beantwoorden
  4. Edwin says:

    Geweldige prestatie Wim, respect!

    Mooie reis en avontuur geweest. Nu nog even genieten van je vakantie!

    Beantwoorden
  5. Martin says:

    super goed Wimke ! mooi verhaal voor je kleinkinderen straks … geniet van de Turkse bruiloft en de “relaxte” terugreis

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *